Livetsomstudent

Nytt år!

Nytt år, nya möjligheter! Är så man brukar säga väl? 

Jag tycker inte det brukar bli några större skillnader mellan åren men ska ändå försöka göra detta år lite bättre än det förra :)

Följande saker ska jag försöka förbättra under det kommande året, ser det inte som "nyårslöften" då dessa aldrig håller ändå utan snarare som en möjlighet att få en bättre och lyckligare tillvaro.

- Våga unna mig själv saker ibland: Brukar ha så svårt med detta, oftast är jag för snål och väljer alternativet som är "helt okej men prisvärt" istället för det jag verkligen vill ha. Så ska försöka bli bättre på att unna mig själv något ibland, man lever ju bara en gång och visst är det bra att spara men att lägga överdrivet mycket pengar på hög är väl mest onödigt. Starten blev ett set schampo och balsam från Maria Nilla som jag har suktat efter hur länge som helst :D

- Komma igång med träningen: Detta är väl ganska klyschigt men kroppen och sinnet mår ju bra av träning, det vet vi alla! Starten är att försöka köra 2 gånger i veckan och det har faktiskt fungerat bra än så länge. Inte så mycket nej jag vet men definitivt bättre än inget. 

- Försöka blogga mer och skriva reflekterande och genomtänkta inlägg: Jag har ofta kommit på mig själv med att inte orka skriva om saker och ha svårt att formulera mig och då blir det bara att jag struntar i det i stället vilket jag tycker är lite tråkigt. Dessutom tror jag att skrivandet kommer utveckla mig på många olika sätt att få utlopp för mina tankebanor och arbeta igenom saker på olika sätt. Vi får se, det blir intressant :)

God fortsättning!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas