Livetsomstudent

Mitt i tentaplugget

Nu är det dags för den tidsperioden åter igen... tenta plugget. En period som återkommer 4-5 gånger per år och alltid bjuder på en blandning av glädje, frustration, oförståelse, nervositet och förhoppningsvis någon form av lättnad mot slutet när man känner att man börjar kunna vissa saker. Just nu befinner vi oss någonstans däremellan, ibland känns det hur lugnt som helst och ibland fattar man ingenting. Men det löser sig, förhoppningsvis.

Det är dock ganska skönt att ha perioder utan lektioner och liknande där man bestämmer helt och hållet över sin egen tid och är själv ansvarig för hur bra det kommer gå till skillnad från under terminerna då vi har mycket grupp och projektarbeten. Det är även ett form av umgänge med kompisarna då vi brukar sitta i grupp och plugga som jag verkligen inte skulle vilja missa! Så kort och gott är det kanske inte så dåligt som det låter?

För övrigt känns det hur underbart som helst att våren äntligen är påväg! De senaste dagarna har bjudit på underbart vårväder och dagens höjdpunkt var helt klart när vi tog en paus i solen med en glass, låt sommaren komma!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas